Софийският апелативен съд окончателно отказа да пусне от ареста Георги

...
Софийският апелативен съд окончателно отказа да пусне от ареста Георги
Коментари Харесай

Окончателно: Семерджиев остава в ареста

Софийският апелативен съд дефинитивно отхвърли да пусне от ареста Георги Семерджиев. Той е упрекнат за злополуката в София, при която починаха две млади дами. Мотивът на магистратите да откажат по-лека мярка за неотклонение за влошено здраве е, че Семерджиев може да се укрие или да извърши друго закононарушение.

И през днешния ден, както пред първата инстанция, мъжът не се яви в правосъдната зала.

Преди няколко дни и градският съд не почете молбата на Георги Семерджиев. Тогава от Софийски градски съд се аргументираха, че е с 5 обвинявания, не е изминал оптималният период за задържане от 8 месеца и всички законови учредения да продължи мярката за неотклонение " задържане под стража " са налице.

В началото на юни той помете две девойки на 22 година и 26 година до метростанция " Европейски съюз " на столичния бул. " Черни връх. Пострада и таксиметров водач. Тогава мощно " Ауди Q7 " с подправен немски номер, ръководено от Семерджиев, профучава през аления светофар от НДК по посока " Черни връх ". Причината е гонка с мотор, който обаче стопира на светофара.

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев разгласи, че разнообразни подразделения на Министерство на вътрешните работи са работили в услуга на Семерджиев и уволни петима шефове на районно управление (на МВР) в София. 

Прокуратурата даде период до през днешния ден Семерджиев и юристите му да се срещнат с материалите по делото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР