Софийският апелативен съд не можа да даде отново ход на

...
Софийският апелативен съд не можа да даде отново ход на
Коментари Харесай

Ново отлагане на делото за смъртта на Милен Цветков

Софийският апелативен съд не можа да даде още веднъж ход на съвещанието по делото против Кристиан Николов, обвиняем за гибелта на журналиста Милен Цветков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Следващото планувано съвещание е за началото на октомври месец. Днес съвещанието бе анулирано, заради неналичието на Кристиан Николов. Беше показан фиш в съда, който заявява, че е Николов е бил контактен с болен от Ковид-19 - неговата майка и след обзор от Спешна помощ е открито, че той има признаци на Ковид.

Журналистът Милен Цветков бе затрит до момента в който чака в автомобила си на червен светофар. Николов, под въздействието на опиати и с превишена в градски условия скорост, блъсна автомобила на Цветков на червен светофар в региона на мол „ Парадайз център ” в София точно на Великден 2020 година.

Той е единствен обвинен по делото. На 4 март тази година бе приет от Софийски градски съд за отговорен за осъществено по несъобразителност закононарушение и му беше наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от 9 години, което да се изтърпи при първичен общ режим, както и „ отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство “ за период от 10 години. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР