Софийски полицай е вилнял преди седмица в заведение в Хисаря.

...
Софийски полицай е вилнял преди седмица в заведение в Хисаря.
Коментари Харесай

Полицай вилня в заведение в Хисаря, заплашва клиенти

Софийски служител на реда е вилнял преди седмица в заведение в Хисаря. 31-годишният Д.И., който е от столичното 6- то районно управление (на МВР) и негова приятелка  са посетили ресторант в курортното градче, където са използвали алкохол, предава

По време на визитата си в ресторанта, софийският служител на реда споделил наздраве на непозната прилежаща компания в локалното заведение. Според очевидци по-късно без причина станал нападателен. Започнал да заплашва клиентите с вилица, като им повтарял, че ще ги изкорми.

Незабавно от заведението са позвънили на 112 и на място се отзовал екип на полицията, а арестуваният декларирал, че им е сътрудник. Агресивното държание на столичното ченге обаче не спряло и той се опитал да нападне униформените. Бил е арестуван за 72 часа.

От прокуратурата оповестиха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане, като и служителят на реда и приятелката му са с повдигнати обвинявания за две закононарушения, осъществени в съучастничество.

Първото е за породена лека телесна щета по хулигански подбуди, а второто е за безчинство, отличаващо се с изключителна смелост и цинизъм.

Спрямо мъжа е взета от съда мярка за неотклонение „ задържане под стража “, а по отношение на момичето е взета мярка за неотклонение „ гаранция “ в размер на 1000 лв..

Действията по следствието се правят от следовател от Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура – Пловдив. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР