Софийски градски съд спря вписването на Георги Иванов като президент

...
Софийски градски съд спря вписването на Георги Иванов като президент
Коментари Харесай

СГС спря вписването на Георги Иванов като президент на БФС

Софийски градски съд спря вписването на Георги Иванов като президент на БФС в Търговски указател, откакто аматьорският клуб Скравена е подал тъжба против вписването. Заради жалбата се стопира и вписването на новия Изпълнителен комитет на централата.


Иванов завоюва изборите за нов президент на централата на конгреса в средата на март, а в края на предходната седмица подаде документи, с цел да бъде вписван като представляващ сдружението, както и да бъде вписан новият Управителен съвет (Изпълком). От решението на Софийски градски съд излиза наяве, че Скравена подава тъжба, защото смята за " незаконосъобразни и противоречащи на Устава " решенията от изключителния конгрес на 15 март. От аматьорския клуб желаят анулация на всички решения, взети на конгреса, само че не излиза наяве какви тъкмо са възраженията на Скравена против извършения конгрес.

Решението за прекъсване на вписването на Иванов и новия Изпълком може да бъде обжалвано преди Софийски апелативен съд в едноседмичен период.

По този метод като изпълняващ длъжността президент продължава да бъде вписан Михаил Касабов. При вероятно дело по жалбата на Скравена, може да се стигне до съществено закъснение с вписването на Иванов и новия Изпълком в Търговски указател. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР