Софийски градски съд ще гледа искане на бившата шефка на

...
Софийски градски съд ще гледа искане на бившата шефка на
Коментари Харесай

Съдът гледа мярката на бившата шефка на агенция Митници

Софийски градски съд ще гледа искане на някогашната шефка на Агенция " Митници " Петя Банкова за по-лека мярка за неотклонение през днешния ден.

Освен за присъединяване в проведена незаконна група (ОПГ), някогашната директорка на Агенция " Митници " Петя Банкова е упрекната и за оказване на насила – командировала е 18 души на разнообразни длъжности в страната, като някои от тях са били и нараснали. По делото за пране на пари и подкупи са обвинени още Стефан Димитров, бащата на Димитров – Марин, Никола Николов – Паскал, който бе разгласен за общодържавно търсене, след това открит в Сърбия, упрекнат е и някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Софийската градска прокуратура е подхванала нужните дейности за екстрадицията на Никола Николов - Паскал от Сърбия.

На Николов е натрапен 18-дневен арест от съд в Белград. Той обаче може да бъде продължен оптимално до 40 дни, в случай че българската прокуратура изиска, с цел да изпрати всички нужни документи за екстрадицията му.

Припомняме, че при взаимна акция на сръбските и българските спецслужби на 27 септември в Сърбия е задържан Никола Николов-Паскал, който се търсеше у нас за присъединяване в незаконна група.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР