Софийски градски съд (СГС) остави в ареста Стефан Георгиев и

...
Софийски градски съд (СГС) остави в ареста Стефан Георгиев и
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста двамата задържани за убийството таксиметров шофьор в София

Софийски градски съд (СГС) остави в ареста Стефан Георгиев и Атанас Спасов. Двамата са упрекнати за ликвидиране на таксиметров водач през февруари, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Мярката им не е дефинитивна и може да се апелира пред по-горната инстанция.
Припомняме, че по-рано през днешния ден проверяващите се похвалиха с разкрито ликвидиране на таксиметров водач от 11 февруари 2017 година в столичния квартал " Надежда ". В резултат на екипна работа и настойчиво следствие е арестувана проведена незаконна група, споделиха от Министерство на вътрешните работи през днешния ден.
Разследването стартира на 11 февруари т.г., след осъществено тежкото престъпно закононарушение в „ Надежда “. В хода му са разпознати членовете на проведената група, занимавали се с необятен набор от незаконна активност. При профилирана интервенция през миналия уикенд са арестувани петима мъже, осъществени са претърсвания на употребени от тях адреси и коли.
След събрани голям брой доказателства, както и показания на очевидци, е открито, че двама от тях са причинител и подстрекател на убийството на таксиметровия водач в квартал „ Надежда “ от февруари тази година. По първични данни вторият е и началник на разкритата проведена незаконна група - обвързвана със арестувани 14, 5 тона хашиш през 2012 година До момента той няма обвиняване по това дело, а обвиняем по същото дело в Специализирания углавен съд, дружно с други лица, е бил убитият мъж, разясниха от прокуратурата.
На брифинг беше обявено, че двамата мъже са с повдигнати обвинявания за ликвидиране и мярката им за задържане е удължена до 72 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР