Софийски градски съд (СГС) е постановил осъдителна присъда по внесен

...
Софийски градски съд (СГС) е постановил осъдителна присъда по внесен
Коментари Харесай

Доживотен затвор без замяна за жестокото убийство в Борисовата градина през 2019 година


Софийски градски съд (СГС) е постановил неоправдателна присъда по импортиран на 28.07.2020 година от Софийска градска прокуратура (СГП) обвинителен акт против М. А. за закононарушение по член 116, алинея 1, т.6, вр. с член 115 Наказателен кодекс. На подсъдимия е наложено наказване „ Доживотен затвор без подмяна “, оповестиха от пресцентъра на СГП.

Подсъдимият е приет за отговорен в това, че на 26.11.2019 година в гр. София, парк „ Борисова градина “, в тревна повърхност, съзнателно умъртвил О. С., като му нанесъл голям брой прободно-порезни и порезни пострадвания с нож в региона главно на шията и гръдния панер, като действието е било осъществено с особена свирепост, изразяваща се в безчовечно отношение към жертвата, демонстрация на изключителна гняв, озлобление и садизъм. 

Обвинителната теза е била възприета от съда за потвърдена, посредством най-много показанията на очевидец, чиито показания са основни във връзка с авторството, в която тенденция са били и направените ДНК експертизи. Подсъдимият М. А. е на 35 години, със приключен шести клас, неосъждан. 

Присъдата не е дефинитивна и предстои на обжалване и протестиране пред Софийски апелативен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР