Софийски градски съд съд остави за постоянно в ареста 23-годишния

...
Софийски градски съд съд остави за постоянно в ареста 23-годишния
Коментари Харесай

Наркодилърът, прегазил полицай: Стреляха по мен, уплаших се и избягах

Софийски градски съд съд остави за непрекъснато в ареста 23-годишния Захари Чернев, който преди седмица прегази с колата си служител на реда при опит да бъде тестван. Служителят на реда е в реанимация в доста тежко положение с 5 счупени, строшен таз и строшен десен крайник.

" Полицаите стреляха по мен доста пъти, бях под стрес, уплаших се и избягах ", оправда се пред магистратите наркодилърът, който беше арестуван, откакто се укрива два дни.

Съдия Доротея Кехайова обаче посочи, че никакво доказателство по автомобила му да е стреляно. На мястото същото не са открити следи от патрони.

Инцидентът стана късно вечерта на столичния бул. " Александър Малинов ", когато униформени спрели фолксвагена на Чернев, тъй като и колата, и водачът им се сторили съмнителни. Симулирайки, че стопира, той внезапно потеглил обратно, минал към 2 метра разстояние и блъснал паркирано " Рено ".

 Повдигнаха обвиняване на водача, който блъсна служител на реда и избяга Виж още Повдигнаха обвиняване на водача, който блъсна служител на реда и избяга
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР