Софийски градски съд постанови 30-годишна осъдителна присъда спрямо Кристиян Гочев.

...
Софийски градски съд постанови 30-годишна осъдителна присъда спрямо Кристиян Гочев.
Коментари Харесай

30 години затвор за мъж, убил жестоко майка си и дядо си


Софийски градски съд постанови 30-годишна неоправдателна присъда по отношение на Кристиян Гочев. На 25 юли предходната година той умъртви по жесток и непосилен метод майка си и дядо си.

Кристиян Гочев бил наркозависим и това водело до непрекъснати спорове сред него, майка му и дядо му, с които живеел в едно жилище в столичния квартал "Хаджи Димитър ".

Поводите за свадите били непрекъснатите му искания за пари към майка му и разпродажбата на нейни движимости, с цел да си обезпечи средства за опиати.

Лятото на 2016-а: Млад мъж умъртви брутално майка си и дядо си в София

На 25 юли 2016 година, след следващия спор по този въпрос Гочев нападнал майка си с мачете и нож и й нанесъл 45 рани по тялото. Смъртта не настъпила незабавно, заради което дамата изпитвала мъчителни болки.

Привлечен от първичните писъци на майката, в стаята влезнал и дядото на причинителя. Гочев го нападнал, като при събарянето му на земята счупил всичките му ребра и го блъснал с точило по главата. Преди настъпването на гибелта мъжът е изпитал мъчителни болки и смут.

Мъжът, умъртвил майка си и дядо си с мачете, в психиатрията на пандиза в Ловеч

След това Гочев пренесъл телата на жертвите в една от стаите и присъединил електрическа печка, с цел да форсира процеса на разложение. На идващия ден направил опит да прикрие следите от закононарушението, като почистил жилището.

Престъплението било разкрито на 29 юли 2016 година при посещаване на чиновници на полицията, за да върнат на Гочев изгубената му персонална карта. Оказало се, че той е липсващ. Кристиян Гочев, който има психическо заболяване, бе издирен и открит от органите на реда в гориста околност край село Локорско.

Задържаха мъжа, търсен за убийството на майка му и дядо му в София

Гочев се е признал за отговорен и му е наложено наказване „ пожизнен затвор “. В сходство с текст от Наказателния кодекс то е редуцирано на 30 години „ отнемане от независимост “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР