Софийски градски съд оправда народния представител от ПГ на БСП

...
Софийски градски съд оправда народния представител от ПГ на БСП
Коментари Харесай

Съдът оправда депутата от ПГ на БСП за България“ Манол Генов

Софийски градски съд оправда народния представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Манол Генов по предявеното му обвиняване за пазаруване на гласове, оповестиха от " Позитано " 20.

 Манол Генов, депутат от Българска социалистическа партия: В продължение на близо две години бях подложен на политически напън. Към мен и Българска социалистическа партия бяха отправени доста клюки и лъжи за повдигнатото ми обвиняване. Още през цялото време беше ясно, че то е плод на политическа поръчка, за оклеветяване и дискредитиране на политическия конкурент. Надявам се всички, които участваха в тази клеветническа акция, да получат своето заслужено отмъщение.
Мотивите към присъдата към момента не са оповестени.

Обвинението на Генов беше повдигнато през юни 2017 година Според прокуратурата депутатът от Българска социалистическа партия е провел заплащане на по 20-25 лева на близо 70 души, най-вече от ромската махала в Асеновград. Срещу сумите те е трябвало да гласоподават за него.
 Повдигнаха обвиняване на депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов Повдигнаха обвиняване на депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов
Прокуратурата повдигна обвиняване на депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов за пазаруване на гласове на последните парламентарни избори. Определена му е мярка за не...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР