Софийската районна прокуратура (СРП) се е самосезирала във връзка с

...
Софийската районна прокуратура (СРП) се е самосезирала във връзка с
Коментари Харесай

Кой е заплашвал Ицо Хазарта и Бойко Рашков - пита прокуратурата

Софийската районна прокуратура (СРП) се е самосезирала по отношение на изказвания, направени през вчерашния ден (13.12.2021 г.) от депутата от " Продължаваме промяната " Христо Петров и от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. В изявленията си и двамата споделиха, че са отправени закани по отношение на тях.

Наблюдаващ прокурор ще извърши персонална инспекция по случая. Прокуратурата пита от кого са направени заканите, по кое време и къде се е случило това и по какъв метод са отправени съответните закани.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент. В случай че такива са налице, ще бъде формирано досъдебно произвеждане.

напомня, че през вчерашния ден Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, заяви в първото си изявление, че преди да се причисли към плана на Асен Василев и Кирил Петков е бил заплашван, " че ще загуби най-ценното си ". 

Оказа се, че освен той е бил заплашван. Подобни бяха думите и на Бойко Рашков: " Не единствено Ицо Хазарта са заплашвали. Знаете ли, че във връзка с мен има закани. Питайте " ГЕРБ ", съобщи той.



Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР