Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 31-годишен мъж, роден

...
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 31-годишен мъж, роден
Коментари Харесай

31-годишен ливанец е обвинен за детска порнография

Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 31-годишен мъж, роден в Ливан, за държане и разпространяване на нецензурен материали с малолетни и малолетни лица , оповестиха от прокуратурата. Той е арестуван за 72 часа , следва да бъде поискано от съда да го остави за непрекъснато в ареста.

Според проверяващите, посредством потребление на чат приложение обвиненият е популяризирал фотоси, съдържащи порнографско наличие с лица, очевидно изглеждащи малолетни и малолетни .

На 16.08.2022 година към 09,15 ч. на работното си място в аптека в  гр. София, обвиненият К.Д. е държал в телефон фотоси на малолетни и малолетни лица с порнографско наличие.  По време на претършуване на дома му чиновници на ГДБОП-МВР са разкрили портативен компютър, в който е имало фотоси и видеа с порнографско наличие, за основаването на които са употребявани лица, ненавършили 18-годишна възраст.

Обвиняемият е роден в Ливан и има данни, че е възнамерявал да пътува отвън границите на Република България . Предвид опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР