Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на 22-годишен мъж, шофирал след

...
Софийската районна прокуратура повдигна обвинения на 22-годишен мъж, шофирал след
Коментари Харесай

Мъж е обвинен за шофиране след употреба на кокаин и за неподчинение на органите на МВР


Софийската районна прокуратура повдигна обвинявания на 22-годишен мъж, карал след приложимост на кокаин и попречил на орган на властта да извърши служебните си отговорности, оповестиха от прокуратурата.

Случаят е от 25 октомври, когато към 22:00 часа на мъжа е бил подаден сигнал за инспекция, само че той не се подчинил. Мъжът се е опитал да изблъска полицейската кола от платното за придвижване, след което спрял, излязъл от автомобила си и направил опит да избяга, само че е арестуван. Полевият тест за опиати на водача е посочил позитивен резултат за кокаин. 

Обвиняемият е осъждан, той е арестуван за 72 часа и следва съдът да прегледа настояването на прокуратурата дали да го остави за непрекъснато в ареста.

Според данните на Министерство на вътрешните работи, във вчерашния ден са открити да карат 13 души под въздействието на опиати и още толкоз след приложимост на алкохол. Преди дни кандидат за депутат се призна за отговорен за шофиране след приложимост на опиати и че е карал с регистрационни табели за различен автомобил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР