Софийската районна прокуратура обяви, че 34-годишен мъж е бил задържан

...
Софийската районна прокуратура обяви, че 34-годишен мъж е бил задържан
Коментари Харесай

Арестуваха преподавател от софийски университет за опит за блудство

Софийската районна прокуратура разгласи, че 34-годишен мъж е бил арестуван за опит за блудничество. Георги Иванов е преподавател в Университета по архитектура в София и е водил кореспонденция близо месец с подправен профил, който основават от групата " Ловци на педофили ". Мъжът се е опитвал да склони 13-годишно момиче към полови дейности
Прочетете още
От прокуартурата оповестяват, че той имал виртуален контакт с 16-годишно момиче, за което той мислел, че е на 13. Въпреки че то споделило възрастта си, задържаният траял връзката.

" В интервала от 20.12.2022 година до 15.01.2023 година в гр. София, чрез сайт за запознанства и интернет приложение, обвиненият Георги Иванов събирал информация за лице, ненавършило 18-годишна възраст ", написа в известието на прокуратурата.

Мъжът е арестуван за период до 72 часа, следва да бъде формирано досъдебно произвеждане и да се внесе искане в Софийския областен съд за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

От Университета по архитектура, строителство и геодезия потвърдиха, че мъжът работи неотдавна като помощник в образователното заведение. Ако следствието покаже, че преподавателят е отговорен, от управлението на университета са безапелационни, че ще приложат закона с цялата му суровост. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР