Софийската районна прокуратура няма да протестира пред горната инстанция наложената

...
Софийската районна прокуратура няма да протестира пред горната инстанция наложената
Коментари Харесай

Районна прокуратура няма протестира наложената най-лека мярка подписка на Христо Шопов

Софийската районна прокуратура няма да стачкува пред горната инстанция наложената най-лека мярка за неотклонение " подписка " на артиста Христо Шопов, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Причината - няма данни за заплаха той да се укрие или да извърши закононарушение.

На 24 февруари, който беше арестуван ден по-рано по обвиняване за закана с ликвидиране на своя съседка.

Жената, която е от Люксембург, твърди, че е нападната от артиста, откакто брачната половинка на Шопов спряла колата си, тъй че да блокира нейната. Чужденката вдигнала чистачките на автомобила, а малко по-късно видяла, че нейните са счупени. Тя споделя, че когато отишла до дома на семейство Шопови, артистът я заплашил с револвер.

Съдът обаче не открива доказателства той да е насочвал револвер. От два видеоклипа, снимани от гражданката на Люксембург, се вижда, че Шопов държи нещо в лявата си ръка, само че това не било оръжие. Защитниците му настояват, че това са били ключове.

От правосъдните изявления се схваща, че става дума за междусъседски спор, който е ескалирал. По делото беше разпитана и брачната половинка на Шопов - актрисата Мариана Станишева. Тя споделя, че преди години е имало спор със същата съседка.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР