Софийската опера е домакин на Международен форум Опера Европа от

...
Софийската опера е домакин на Международен форум Опера Европа от
Коментари Харесай

Софийската опера е домакин на Международен форум „Опера Европа“

Софийската опера е хазаин на Международен конгрес " Опера Европа " от 22 до 24 март. Форумът ще събере в Операта 87 шефове и разнообразни представители на огромни оперни театри от Европа, Америка и Канада.

Никълъс Пейн, шеф на " Опера Европа " написа за форума в София следното:

" България е ръководител на съвета на Европейски Съюз през първите шест месеца на 2018 година Ето за какво е доста уместно времето за първото събитие на Опера Европа да е на българска територия. Националната опера, под постоянното и визионерско управление на Пламен Карталов, е някогашен член на нашата асоциация и ние с наслада одобряваме поканата да посетим тази прелестна столица.

Този Международен единен конгрес предлага опция за четири от нашите профилирани групи да взаимодействат и да обменят опит, и хрумвания по основни въпроси, свързани с използването на смяната в управлението на оперния спектакъл. Също по този начин ще се възползваме от техния групов опит, с цел да усъвършенстваме практиката си за слагане на цели за оценяване и реализиране на избрани резултати.

През последния ден ще има специфична екскурзия до превъзходния исторически Рилски манастир, прикрит в планинския регион на юг от София, където ще се радваме на пословичното гостолюбие на монасите, които живеят там.

Събиране на експертите от областите " Бизнес и финанси ", " Човешки запаси ", " Маркетинг и връзки " и " Техника и произвеждане " за разглеждане на общите проблеми и решения, в това число потреблението на " бенчмаркинг " ( оценка на качеството на политиките, продуктите, стратегиите, тактиките и други на една организация и сравняването им със общоприети резултати или аналогични оценки на други сходни организации) принадлежности за поощряване на растежа на публиката и приходите, продуктивността и взаимната работа.

Макар да сме имали сполучливи обединени срещи във Варшава през 2008 година и Севиля през 2013 година, това е първата среща, в която вземат участие по едно и също време четири профилирани форума: " Бизнес и финанси ", " Човешки запаси ", " Маркетинг и връзки " и " Техника и произвеждане ". Тяхното взаимоотношение разрешава конструктивен разговор по на практика проблеми, които засягат множеството членуващи организации. Този път фокусът ще бъде върху " Управление на смяната " и " Водачество ", което ще е от изгода за всички, участващи в него. "

Международния конгрес се открива на 22 март с най-българската опера " Янините девет братя " от Любомир Пипков, защото творбата съчетава доста настоящи проблеми. Пипков споделя: " С митологичен сюжет на фона на една средновековна история, аз вземам решение модерни задания ".

През май Националната ни операта ще се показа на сцената на Болшой спектакъл в Москва с операта " Янините девет братя ".

На 23 март гостите на обединявания конгрес " Опера Европа " ще могат да се насладят на осъществяването на солистите на операта " Лакме " от Лео Делиб - една сложна и рядко играна опера по международните подиуми.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР