Софийската окръжна прокуратура повдигна второ обвинение на 15-годишния ученик, който

...
Софийската окръжна прокуратура повдигна второ обвинение на 15-годишния ученик, който
Коментари Харесай

Второ обвинение за 15-годишния ученик, убил момиченцето в Ковачевци

Софийската окръжна прокуратура повдигна второ обвиняване на 15-годишния възпитаник, който бе арестуван и упрекнат за убийството на 7-годишното момиченце в самоковското село Ковачевци, оповестиха от държавното обвиняване. Освен за съзнателно ликвидиране, Мирослав е упрекнат и в опит за обезчестяване
Бруталното закононарушение бе осъществено в петък. След като се прибрало от учебно заведение у дома, детето излязло на открито да си поиграе, след което изчезнало. Около 300 души от махалата в Ковачевци се присъединили в търсенето на момиченцето. Около среднощ то е намерено мъртво в прилежащата къща, в която живее 15-годишното момче.
 Намереното убито момиченце в Ковачевци е било изнасилено Намереното убито момиченце в Ковачевци е било изнасилено
Има задържан за убийството на 7-годишното дете, чието тяло бе намерено нощес в къща в село Ковачевци, Самоковско, оповестява БТВ. По първ...
Ученикът бе арестуван и упрекнат за причиняване на гибел по изключително непосилен метод за убитата. След събрани спомагателни доказателства по досъдебното произвеждане му е повдигнато и второ обвиняване - за опит за обезчестяване на жертвата.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият е арестуван за период до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за установяване на мярката му за неотклонение „ задържане под стража “.
Действията по следствието не престават.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР