Софийската група Urban Grey ще отбележат издаването на новия си

...
Софийската група Urban Grey ще отбележат издаването на новия си
Коментари Харесай

Urban Grey ни вкарват в истинско Freak Show


Софийската група Urban Grey ще отбележат издаването на новия си албум Freak Show с крепък концерт на 18 ноември, петък, в клуб Mixtape 5 в София, където са поканили и специфични посетители в лицето на Engineer of Death (Троян) и Sullen but Straight (София).

Freak Show е третият студиен албум на групата, като до момента са издали Fearfight през 2008 година и Age of Awarness през 2014 година

Албумът включва 10 песни в типичния за групата жанр, който е комбинация от траш, спийд, дет метъл и хард кор. Бързи, енергични и в същото време тежко звучащи композиции, съчетани с ексцентрична и стегната конструкция на песните, рядко надвишаващи три минути дължина носят посланията и настроението, което музикантите от групата желаят да предадат на почитателите. От текстовете блика подигравка към съвремието ни, безпощадна към всичко протичащо се в наши дни.

Към заглавната ария на албума към този момент беше показано и първото видео, снимано от Николай Тодоров.

Urban Grey са група с над 20-годишна история, с многочислени участия по концерти и фестивали и подгрявали за международни звезди. В групата са Добромир Ганчев - вокали, Николай Берберов " Бебо " - вокали и китара, Камен Ангелов " Stone Angel " - китара, Никола Николов - ударни и Соня Траусних - бас.

Албумът Freak Show е публикуван със финансовата поддръжка на Национален фонд просвета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР