Софийската градска прокуратура прекрати наказателното производство срещу прокурора от Окръжната

...
Софийската градска прокуратура прекрати наказателното производство срещу прокурора от Окръжната
Коментари Харесай

Прекратиха разследването срещу пернишкия прокурор Бисер Михайлов

Софийската градска прокуратура приключи наказателното произвеждане против прокурора от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов. Това оповестиха от държавното обвиняване.

Досъдебното произвеждане бе формирано на 13 октомври предходната година, при положение на необходимост.

Според първичната информация предния ден, към 23:30 часа в Перник, е породена междинна телесна щета на Биляна Михайлова, при изискванията на домашно принуждение, като действието е осъществено от магистрата.

В хора на следствието са разпитани 15 очевидци. Приобщени са медицински документи. Извършен е оглед на местопрестъпление. Приобщен е запис от Национална система 112, назначена и направена е техническа експертиза на записа. Извършено е освидетелстване на прокурора и брачната половинка му.

Назначени и направени са три съдебномедицински експертизи и две психиатрични и психични.

Съгласно експертното умозаключение на Михайлова са породени увреждания, които са окачествени като краткотрайно разстройство на здравето, неопасно за живота. Травматичните увреждания са били породени по време на зародил скандал сред съпрузите и имат темперамент на лека телесна щета.

В същото време на Михайлов са породени увреждания, който също е с лека телесна щета.

Вещите лица отхвърлят опцията Михайлова да е била в безсъзнание. 

В последващите си показания тя показва, че брачният партньор ѝ не я е удрял и при опит от негова страна да я отблъсне, тя изгубила равновесие и паднала.

По време на зародилия спор съпрузите са били сами и не е имало други очевидци очевидци, които персонално да са възприели случилото се.

Предвид неналичието на очевидци, отвън страните в спора, и показанията на Михайлова, не може да бъде открито по безспорен метод коя е била дейната страна в спора, кое фактически е било лицето, обект на противоправно държание, както и кои от пострадванията и във връзка с кое от лицата са били породени съзнателно. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР