Софийската градска прокуратура отказа да образува наказателно производство по повод

...
Софийската градска прокуратура отказа да образува наказателно производство по повод
Коментари Харесай

Прокуратурата отказа да образува наказателно производство по повод записа от партийно събрание на ПП

Софийската градска прокуратура отхвърли да образува наказателно произвеждане във връзка записа от партийно заседание на " Продължаваме промяната ". Това оповестиха от прокуратурата.

На 26 май, в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в София, депутатътРадостин Василев пусна запис, за който твърди, че е от онлайн съвещание на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “.В записа се чуват гласове, част от които звучат като тези на Кирил Петков и Асен Василев от „ Продължаваме промяната “.

По време на конференцията Василев съобщи, че записът е от 21 май, неделя.

След това прокуратурата бе сезирана и стартира инспекция за закононарушения срещу републиката. В разпореждане наблюдаващият прокурор е записал, че липсват задоволително данни за осъществено закононарушение.

Припомняме, че във въпросниязапис,пуснатотРадостинВасилев, се споделя, че има сделка шефовете на службите (ДАНС, НСО, Министерство на вътрешните работи и др.) в страната да бъдат заменени и " имената са синхронизирани с посолството ". Посочва се още, че са провеждани диалози с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел. В тези диалози е било разисквано по какъв начин България може да се причисли към Шенген и да заобиколи разпоредбите за влизане в еврозоната.

" Докато те не саотстранили Гешев като основен прокурор не мисля, че Бойко ще желае да върви на избори и да му пада имунитетът. С Борисов се изпира през този вид – няма две отзиви, тъй като наподобява като съдружно, макар, че ние ще споделяме, че е единствено Мария Габриел, тя не е била в България “, се чува още взаписа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР