"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Без вода в някой части на столицата утре

"Софийска вода " краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата на следващия ден 19 април, оповестиха от сдружението.

Във връзка с замяна на спирателен кран на ул. "Марица ", в кв. "Подуене ", се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите в региона на ул. "Марица " от ул. "Черковна " до ул. "Васил Друмев ", на ул. "Люле Бургас " от ул. "Марица " до бул. "Ген.Данаил Николаев ", в региона сред ул. "Черковна ", бул. "Мадрид " и бул. "Ген. Данаил Николаев " както и ЖП гара "Подуяне ".

Поради замяна на сградно водопроводно отклоняване на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви ", в Центъра, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.30 до 19.30 ч. на живеещите в региона на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви " от ул. "Оборище " до бул. "Янко Сакъзов ".

Изграждане на сградно водопроводно отклоняване на ул. "Богдановец ", в кв. "Крива река ", е повода за прекъсване на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на живеещите в региона на ул. "Богдановец ".

Във връзка с създаване на сградно водопроводно отклоняване на бул. "Цар Борис III ", в жк. "Хиподрума ", се постанова прекъсване на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на "Софийска вода ", живеещи в региона на бул. "Цар Борис III " от ул. "Видлич " до ул. "Лерин " и на ул. "Кратово ".

Монтаж на спирателен кран на бул. "Христо Ботев ", в кв. "Банишора ", е повода за прекъсване на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на живеещите в региона на ул. "Струга " от бул. "Княгиня Мария Луиза " до бул. "Христо Ботев ", както и на бул. "Христо Ботев " от ул. "Струга " до бул. "Княгиня Мария Луиза ".

Поради диагностика на махленски тръбопровод на ул. 15, в с. Долни Богров, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в региона на ул. 15 от ул. 20 до ул. 24.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа "Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР