Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от Овча

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в част от Овча
Коментари Харесай

12 часа без вода в част от Овча купел

" Софийска вода " краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в част от Овча купел през днешния ден, оповестиха от сдружението. 

Във връзка с изместване на махленски тръбопровод на ул. „ Президент Линкълн “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на живеещите в региона на ул. „ Президент Линкълн “, ул. „ Кукуряк “, ул. 675 и ул. 657. 

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа, като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването, показват от " Софийска вода ".

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на сдружението на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център.

Интернет уеб сайтът на сдружението www.sofiyskavoda.bg дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС, напомнят от " Софийска вода ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР