Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв.

...
Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв.
Коментари Харесай

Къде няма да има вода в София на 19 октомври

„ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „ Център “ и ж.к. „ Христо Смирненски “ на 19 октомври 2021 година (вторник), оповестиха от пресцентъра на сдружението.

Във връзка с реорганизация на махленски тръбопровод по ул. „ Георги С. Раковски “, кв. „ Център “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.30 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

- ул. „ Проф. Фритьоф Нансен “ от №1 до №25, бул. „ Васил Левски “ от №1 до №7;

- ул. „ Георги С. Раковски “ от бул. „ Васил Левски “ до бул. „ Патриарх Евтимий “ и ул. „ Гургулят “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Гургулят “ №18.

Във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „ Слатинска река “, ж.к. „ Христо Смирненски “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:

- ул. „ Слатинска река “ от ул. „ Камчия “ до ул. „ Боян Магесник “;
 Нови електробуси в София Нови електробуси в София
От през днешния ден 8 нови електробуса ще обслужват автобусна линия №6 и времената линия, която замества трамвай №20 за интервала на ремонта, оповестих...

- бл. 10, бл. 10 А (висока зона), бл. 5 и бензиностанция „ Петрол “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Слатинска река “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР