Софийска вода“ прекратява всички планирани и вече обявени на входовете

...
Софийска вода“ прекратява всички планирани и вече обявени на входовете
Коментари Харесай

„Софийска вода“ отменя всички планирани посещения по домовете

Софийска вода “ приключва всички планувани и към този момент оповестени на входовете обиколки на проверители на водомери до края на оповестената изключителна обстановка. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението.

„ В единодушие с инструкциите на институциите да се лимитират физическите контакти поради разпространяването на ковид COVID-19, компанията стопира визитите на чиновниците и подизпълнителите си в домовете на клиенти.

Инкасаторите на "ВиК " Търговище няма да регистрират водомерите по домовете на клиентите

След анулация на изключителната обстановка, „ Софийска вода “ АД ще уведоми всички клиенти за нови дати за осъществяване на активността отчитане на водомери на територията на София. Дружеството припомня, че клиентите могат да отчетат и предадат данните от водомерите си и сами през уеб страницата (www.sofiyskavoda.bg) или на безплатния денонощен телефон 0800 1 21 21 “, показват от сдружението.

Всички клиенти, които нямат техническа опция да създадат самоотчет, ще получат планирани сметки на база предходно ползване. При идващ действителен доклад „ Софийска вода “ ще бъде в подготвеност да направи корекции на фактури с записана разлика.

От на следващия ден ще бъдат затворени всички центрове за обслужване на клиенти на "Топлофикация София "

С цел да резервира здравето на чиновниците и клиентите си, „ Софийска вода “ предлага да се възползваме от всички способи на безкасово заплащане, предоставени от сдружението посредством интернет, посредством банкомати и терминали, непосредствено от разплащателна сметка, по банков път с превод на сметка към „ Софийска вода “ или по телефона (e-pay, voice, A1 wallet).

В помощ на своите клиенти, от 16 март 2020 година до 16 април 2020 сдружението дава и безвъзмездна опция за всички клиенти за смяна на партида онлайн през уеб страницата на компанията. За този интервал клиентите няма да дължат такса за услугата, а в същото време си икономисват и нуждата от физическо посещаване на потребителски център. Мярката е част от обществената отговорност на компанията и грижа за сигурността на потребителите, поради създалата се изключителна обстановка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР