Софийска вода“ обяви резултатите от задълбочената проверка в ж.к. “Красно

...
Софийска вода“ обяви резултатите от задълбочената проверка в ж.к. “Красно
Коментари Харесай

„Софийска вода“ обяви резултатите от проверката на блок 200

„ Софийска вода “ разгласи резултатите от задълбочената инспекция в ж.к. “Красно село ”, бл. 200, вх. Д и вх. Е. Не са открити течове по вътрешната ВиК апаратура. Липсват и следи от нерегламентирано включване към водопроводната апаратура. " Софийска вода " ще направи корекции на сметките на потребителите за общи потребности от началото на годината и те ще бъдат анулирани. Дружеството към този момент обезпечи опция за отдалечено отчитане на общия водомер. Чрез него в действително време ще могат да се наблюдават показанията. Така, при възможна осезаема разлика в потреблението, незабавно ще могат да се вземат ограничения. 

Експерти от „ Софийска вода “ се срещнаха на място с живущите. Те бяха осведомени за резултатите от инспекцията и за корекциите на сметките. Настоящият случай в бл. 200 на кв. “Красно село ” е казус. Въпреки това “Софийска вода ” предприе нужните ограничения, с цел да избегне сходни проблеми в бъдеще. Дружеството направи промени във вътрешните процедури за работа. Те ще разрешат отсега нататък да се реагира по-бързо и да се подхващат превантивни и навременни ограничения в такива обстановки.  

„ Софийска вода “ продължава задачата си да дава питейна вода с отлични качества и съвременни услуги за над 1 500 000 души, като в същото време се отнася отговорно и с почитание към правата на потребителите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР