Софийска районна прокуратура задържа за 72 часа Б. Иванов за

...
Софийска районна прокуратура задържа за 72 часа Б. Иванов за
Коментари Харесай

Прокуратурата задържа мъж за 72 ч. за грабеж до автобусна спирка

Софийска районна прокуратура задържа за 72 часа Б. Иванов за осъществен обир до автобусна спирка в столицата, оповестиха от държавното обвиняване.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура и се води досъдебно произвеждане за това, че:

На 22.04.2019 година, към 23:00 часа, в гр. София, ул. „ Свето Преображение “, наоколо до спирка на автобусна линия 305, са отнети непознати движими движимости – дамска раница, съдържаща персонални движимости, както и парична сума в размер на 40 лева, 100 евро и 70 турски лири, от владението на С., с желание незаконно да бъдат присвоени, като за задачата причинителят на действието използвал мощ –издърпал чантата от рамото на потърпевшата.

В хода на следствието са събрани доказателства, че причинител на действието е Б. Иванов, на 22 години, неосъждан досега.

Изготвено е разпореждане за привличането на Иванов към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по член 198, алинея 1 Наказателен кодекс.

Предвид извънредно високата социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 15.05.2019 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР