Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу Радослав В. за

...
Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу Радослав В. за
Коментари Харесай

Съдят мъж за блуство със собствената му дъщеря

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт против Радослав В. за блудничество със личната му щерка.
Пострадалата С. е на 14 години и живеела в къща в София дружно с майка си А., биологичния си татко и брат си. Семейството обитавало първия етаж на къщата, състоящ се от кухня, баня и две стаи, обособени като спални.
На 3 април към 22.00 часа А. легнала да спи дружно със сина си в една от спалните. Около 23.00 часа потърпевшата също легнала при тях – на дивана в същото помещение. След към 15 минути В. влезнал в стаята, и до момента в който потърпевшата С. била заспала, почнал да прави блудствени дейности по отношение на нея. С. се събудила, извикала на висока глас към майка си, след което обвиненият напуснал спалнята.
Около 23.30 часа, В. още веднъж влезнал при щерка си, продължавайки да прави дейности на угаждане половото си предпочитание по отношение на С. След последвали от страна на С. крясъци, сред майка й и В. зародил скандал, в хода на който обвиненият блъснал А., а С. напуснала жилището, отправяйки се към постройката на 2-ро районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи. Там тя разказала за случилото се и още същата нощ двете с майка й били настанени в спешен център в София. В. бил арестуван, а по случая било формирано досъдебно произвеждане.
Разследването е завършено под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, като на 24 януари 2018 година е импортиран обвинителен акт против А. за осъществено от него закононарушение по член 150, алинея 1 Наказателен кодекс (блудство). Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, на В. е избрана мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР