Софийска районна прокуратура (СРП) привлече към наказателна отговорност гражданин на

...
Софийска районна прокуратура (СРП) привлече към наказателна отговорност гражданин на
Коментари Харесай

Алжирец задигна банички и заплаши с нож двама охранители в София

Софийска районна прокуратура (СРП) притегли към наказателна отговорност жител на Алжир, заканил се с ликвидиране на охранители в магазин.

На 26.11.2023 година към 14,00 часа в магазин на бул. „ Княгиня Мария-Луиза “ в гр. София, обвиненият М.А. взел от топлия щанд за закуски понички, баничка и кроасани и ги изял. След това се отправил към изхода, само че бил спрян от двама охранители на магазина, които го помолили да заплати за храната, която бил изял. Обвиняемият отказал, извадил нож и споделил на мъжа и дамата, че ще ги убие. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 144, алинея 3, т. 1, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 194, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс. М.А. е осъждан и няма трайно регистриран адрес за престояване на територията на Република България. Предвид опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, обвиненият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на М.А., оповестиха от пресцентъра на СРП. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР