Софийска районна прокуратура ще внесе в съда искане за определяне

...
Софийска районна прокуратура ще внесе в съда искане за определяне
Коментари Харесай

Алжирец нападна и ограби жена в центъра на София

Софийска районна прокуратура ще внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинен 37 година алжирски жител. Той е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение - обир, оповестяват от държавното обвиняване.

На 6 януари, към 00:15 часа на площад „ България “ в София, обвиненият лишил непознати движими движимости - дамска чанта, портфейл, парична сума, секретни ключове, ключодържател и мобилен телефон на обща стойност 1123,90 лв., от владението на Р. Ч. с желание незаконно да ги присвои, като използвал мощ за това.

Обвиняемият нанесъл удар в тила на потърпевшата Р. Ч., почнал да я души и я повалил на земята, след което издърпал чантата ѝ с намиращите се в нея движимости.

Престъплението, за което А. Б. е притеглен като обвинен, е наказуемо с отнемане от независимост от три до 10 години.

Предвид високата социална заплаха на действието, прокурор при Софийска районна прокуратура е постановил задържане на обвинения А. Б. за период до 72 часа. Предстои през днешния ден да бъде импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР