Софийска районна прокуратура предава на съд водач на достолепните 67

...
Софийска районна прокуратура предава на съд водач на достолепните 67
Коментари Харесай

67-годишен блъска жена и бяга - оказва се пиян

Софийска районна прокуратура предава на съд лидер на достолепните 67 година, който направил няколко нарушавания - забележителни по своята безочливост.

Случката е от 5 февруари 2021 година, от светлата част на деня - към 16:30 ч. Тогава Л.М. карал по столичния бул. „ Тодор Каблешков “, завил наляво по " Бъкстон " - към Околовръстното...

Изгубил обаче надзор над фолксвагена си и блъслан пешеходка. Вследствие на удара предизвикал на въпросната жена междинна телесна щета - счупил й лявата подбедрица.

Въпреки пенсионната си вързраст лидерът избягал, само че малко по-късно служители на реда го намерили и го тествали с „ Дрегер “. Резултатът отчел, че Л.М. е карал с централизация на алкохол в кръвта 1,73 на хиляда. Той е отказал да даде проба за проучване в болница.

Делото следва да започва в Софийския областен съд.

Също СРП праща на съд и турчин водач на камион, който буйствал и блъснал служител на реда.

На 2 октомври 2021 година към 23,20 ч. обвиненият К.У. карал товарен автомобил с ремарке по Околовръстното на София, когато бил спрян за полицейска инспекция. В хода на инспекцията чиновниците на „ Пътна полиция “ при Столична дирекция на вътрешните работи му поискали документите, К.У. се качил в кабината на ТИР-а, с цел да ги вземе документите, само че се забавил. Един от служителите на реда се доближил и го подканил още веднъж за документите, само че К.У. почнал да го рита и му предизвикал лека телесна щета.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за безчинство.
Ето и истинското известие на пресцентъра на СРП:
Софийска районна прокуратура съобщи на съд мъж, карал след приложимост на алкохол и предизвикал ПТП с потърпевш

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт в съда против 67-годишен мъж, карал след приложимост на алкохол и предизвикал ПТП с потърпевш.

На 05.02.2021 година към 16,30 ч. в гр. София обвиненият Л.М., при ръководене на лек автомобил, марка,,Фолксваген “, по бул. „ Тодор Каблешков “, нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като не съобразил скоростта на придвижване на колата, завил наляво по бул. „ Братя Бъкстон “ в посока към бул. „ Околовръстен път “, изгубил надзор над автомобила и осъществил ПТП с пешеходка. Вследствие на удара предизвикал на В.П. междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на костите на лявата подбедрица. След случая Л.М. напуснал мястото на местопроизшествието. Малко по-късно служители на реда намерили обвинения и го тествали с „ Дрегер 7510 “. Резултатът отчел, че Л.М. е карал с централизация на алкохол в кръвта 1,73 на хиляда. Той е отказал да даде проба за проучване в болница.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343, ал.3, прочие първо и прочие трето, б. ”а ”, пр.2, вр. ал.1, б. “б‘‘, пр.2, вр. чл.342, ал.1, пр.3 Наказателен кодекс. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи.

Предстои делото против Л.М. да продължи в Софийски областен съд.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР