Софийска районна прокуратура е повдигнала обвинение срещу Кристиян Христов -

...
Софийска районна прокуратура е повдигнала обвинение срещу Кристиян Христов -
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинение срещу бивш служител на Пепи Еврото

Софийска районна прокуратура е повдигнала обвиняване против Кристиян Христов - някогашен чиновник на Петьо Петров - Еврото. Властите го упрекват в нелегално потребление на особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация. Това излиза наяве от прессъобщение на прокуратурата.

в сряда от пред постройката на Българска телеграфна агенция, тъкмо преди да даде конференция на тематика " Осемте джуджета “ от вътрешната страна и порочните способи за преодоляване на правосъдната система “. До конференцията по този начин и не се стигна, откакто чиновници на ГДБОП задържаха Христов.

В изказването си прокуратурата показва, че мъжът е записвал срещи на Пепи Еврото с разнообразни български жители и магистрати. Срещу Христов е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 1000 лв., както и възбрана за овакантяване на страната.

Кристиян Христов е формалният притежател на " Изамет " - компанията в центъра на абсурда " Осемте джуджета ". По-рано през седмицата уеб сайтът BIRD разгласява изявление с него, в което мъжът изяснява, че се страхувал за живота си поради някогашната жена на Петров - Любена, и поради основният прокурор Иван Гешев, който назовава " един от най-честите гости в " Осемте джуджета " (несъществуващия към този момент ресторант на Пепи Еврото).

В изявлението си той надали не омаловажава ролята на Еврото в основаването на схемата за търговия с въздействие в прокуратурата и трансферира главната отговорност на някогашната му брачна половинка Любена.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР