Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски градски съд

...
Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски градски съд
Коментари Харесай

68-годишна отива на съд, опитала да внесе баклава с хероин за сина си в затвора

Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт в Софийски градски съд против жена, внесла хероин на сина си в пандиза в София, оповестиха от обвиняването.

Събраните в хода на следствието доказателства сочат, че на 8 май на бул. “Ген. Н. Столетов “, в помещение за приемане и инспекция на багаж за лишените от независимост в Затвора, обвинената показала багаж, предопределен за нейния наследник, който изтърпявал наказване „ отнемане от независимост “.

Донесеното от обвинената съдържало хранителни артикули и облекла. По време на инспекцията тя декларирала, че носената от нея саралия си е за нея и няма да я предава.

Между корите на саралията била открита хартиена свивка, съдържаща хероин, с нето тегло 3,03 гр, процентно наличие на диацетилморфин 44 %, на стойност 272,70 лева

В помещението за приемане и инспекция на багаж за лишените от независимост бил осъществен оглед на местопрестъпление от органите на реда, при което наркотичното вещество било конфискувано. При физикохимичната експертиза е открито като хероин. Обвиняемата е на 68 години и е неосъждана.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР