Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС)

...
Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС)
Коментари Харесай

Съдят депутата от БСП Манол Генов за купен вот

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинителен акт против депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов и Николай Христев. Генов, който загуби имунитета си, е упрекнат за това, че на неустановена дата в средата на месец март 2017 година, в Асеновград, е дал имотна полза (парична сума в размер на 100 лева.) на мъж, който е очевидец по делото.

Парите са били предадени на очевидеца посредством Христев и друго лице, с цел да бъдат дадени на поданици на Асеновград, за да бъдат склонени да упражнят изборните си права в интерес на Манол Генов като претендент за депутат, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Николай Христев пък е упрекнат за това, че в интервала от неустановена дата в средата на март до 25 март на два пъти е дал общо 900 лева на две разнообразни лица, с цел да бъде платен вотът на локални хора, отново в интерес на Генов.

Предстои насрочване на делото от съда, прецизираха от прокуратурата.

Именно името на социалиста Манол Генов беше забъркано в абсурда с премиера Бойко Борисов, който преди време съобщи: " Ние като честен жест приехме оставката на здравния министър Николай Петров, в това време в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, хора, които са купували гласове, и то от пандизчии, хора, които назовават българите дебили ".

Стана ясно, че водачът на ГЕРБ е имал поради точно Генов, за който от прокуратурата обявиха, че е комуникирал даже със пандизчия, с цел да купува гласове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР