Софийска градска прокуратура (СГП) се е самосезирала от медиите за

...
Софийска градска прокуратура (СГП) се е самосезирала от медиите за
Коментари Харесай

Прокуратурата пита МВнР за убийството на Къро

Софийска градска прокуратура (СГП) се е самосезирала от медиите за убийството на Къро. Това оповестяват от прокуратурата, като чакат публична информация по случая посредством Министерство на външните работи.

В прессъобщението не се показват имената на Красимир Каменов - Къро и брачната половинка му, само че от прокуратурата дават обещание, че ще уведомят жителите за резултатите от инспекцията си.

Припомняме, че министърът на вътрешните работи , че към този момент Министерство на вътрешните работи ще направи всичко належащо и с партньорството на Министерството на външните работи да стигне до обективната истина за гибелта на Къро и фамилията му в ЮАР. Министерство на вътрешните работи е в връзка с ЮАР и ще бъде позволен представител на вътрешното ведомство, който да се запознае с следствието.

, че Красимир Каменов, брачната половинка му, детето им и детегледачката му са разстреляни в дома им в Кейптаун.

По-късно Министерството на външните работи излезе с позиция, че е българското посолство в ЮАР е осведомено за убийството на четирима души в Кейптаун, за които се допуска, че са български жители. Министерство на външните работи тогава акцентира, че към момента публична информация от съответните управляващи в страната на акредитация не е получена в българското задгранично посланичество, което поддържа действен контакт с способените органи и служби.

Красимир Каменов - Къро нашумя още веднъж у нас преди няколко месеца , когато в края на март 2023 година от Софийска градска прокуратура като гарант на някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Името му излезе и от записите, дружно с името на Цветан Василев, от брифинга на прокуратурата в наличието на основния прокурор Иван Гешев, в който гръмко оповестиха следствие по скрит план за дискредитиране на висши магистрати и служители на реда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР