Софийска градска прокуратура(СГП) привлече към наказателна отговорност в столичния квартал

...
Софийска градска прокуратура(СГП) привлече към наказателна отговорност в столичния квартал
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на шофьора на камиона за боклук, блъснал жена и дете

Софийска градска прокуратура(СГП) притегли към наказателна отговорност в столичния квартал „ Люлин “, оповестиха от прокуратурата.
Около 11,00 ч. на 09.04.2021 година, в ж.к. „ Люлин “ в гр. София, обвиненият управлявал профилиран товарен автомобил – камион за сметоизвозване. В региона на кръстовището на улиците „ 605 “ и „ Петър Горанов “, при осъществяване на маневра „ завиване надясно “, лидерът провокирал пътнотранспортно произшествие. При удара потърпевши пешеходците – 61-годишната Д.Д. и 2-годишният й внук А.Й.
 Камион блъсна жена и 3-годишното ѝ дете * Камион блъсна жена и 3-годишното ѝ дете*
Камион за сметопочистване е блъснал млада жена с 3-годишното ѝ внуче. Инцидентът е станал в столичния квартал „ Люлин ”. Дет...
Вследствие на получените контузии дамата е умряла в болница. Пострадалото дете е с фрактура на крайници и се намира в лечебно заведение.
Спрямо обвинения К.Н. е взета мярка за неотклонение „ подписка “, с оглед влошеното му здравословно положение. С разпореждане на наблюдаващия прокурор краткотрайно му е отнето удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР