Софийска градска прокуратура (СГП) привлече към наказателна отговорност 29-годишен мъж.

...
Софийска градска прокуратура (СГП) привлече към наказателна отговорност 29-годишен мъж.
Коментари Харесай

Футболен запалянко, подпалил полицейски бус, се изправя пред Темида

Софийска градска прокуратура (СГП) притегли към наказателна отговорност 29-годишен мъж. Той е упрекнат за това, че е развалил полицейски бус по време на, провел се на 16 ноември 2023 година Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Досъдебното произвеждане е формирано на 16.11.2023 година в изискванията на необходимост със съставянето на протокол за оглед на местопрестъпление и се води от Столична дирекция на вътрешните работи под управлението и надзора на СГП.

От прокуратурата показват, че на 16.11.2023 година, към 19:05 ч., в гр. София, на кръстовището на бул. " Васил Левски " и ул. " Гурко " обвиненият e запалил паркиран бус, благосъстоятелност на бранш " Общинска полиция ", ООП - Столична дирекция на вътрешните работи, със забележителна стойност - над 11 000 лева Държавното упрекнати акцентира, че този акт е основал заплаха за живота на участниците в митинга против БФС и чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

За посоченото закононарушение законът планува наказване отнемане от независимост за период от три до 10 години. Предстои вземането на решение по отношение на мярката за неотклонение на обвинения. 29-годишният мъж е арестуван за период до 72 часа.

Разследването по случая продължава.
 Обвиниха футболен почитател, строшил с камък стъкло на полицейски бус
Обвиниха футболен почитател, строшил с камък стъкло на полицейски бус

По време на вчерашния митинг против БФС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР