Софийска градска прокуратура (СГП) повдигна обвинение срещу Т. Е., за

...
Софийска градска прокуратура (СГП) повдигна обвинение срещу Т. Е., за
Коментари Харесай

Рецидивист влиза в съда за грабеж на телефон и 800 лв.

Софийска градска прокуратура (СГП) повдигна обвиняване против Т. Е., за това, че в изискванията на рисков рецидив е лишил непознати движими движимости с желание незаконно да ги присвои, като е използвал за това мощ – закононарушение по член 199, алинея 1, т. 4, вр. член 198, алинея 1, прочие 1, вр. член 29, алинея 1, писмен знак „ а “ и писмен знак „ б “ от Наказателен кодекс. Според обвинителния акт на 17.10.2020 година след 23:30 ч. потърпевшият В. В. се прибирал към дома си след работа с таксиметров автомобил.

Около среднощ в региона на бул. „ Сливница “ преди да влезе във входа на кооперацията, в която живеел, бил спрян от обвинения Т. Е. Обвиняемият заговорил потърпевшия, като го попитал какъв брой е часът за да отвлече вниманието му и почнал да нанася удари с двете си ръце в региона на лицето и гърдите на В. В.

Издърпал от рамото му чантата, в която се намирали мобилен телефон, черен портфейл и сума от 800 лева – всичко на обща стойност 1073.10 лева, както и персонални документи. Непосредствено след нападението потърпевшият подгонил обвинения, само че той съумял да избяга, като след това бил открит от органите на Министерство на вътрешните работи. Разследването по делото е извършено от 03 РУ-СДВР под управлението и надзора на СГП. Предстои насрочване от Софийски градски съд на разпоредително съвещание по делото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР