Софийска градска прокуратура разследва двойно убийство, съобщиха от пресцентъра на

...
Софийска градска прокуратура разследва двойно убийство, съобщиха от пресцентъра на
Коментари Харесай

Двойно убийство край София. Има задържан

Софийска градска прокуратура проверява двойно ликвидиране, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. Досъдебното произвеждане е формирано при положение на необходимост на 4 август от проверяващ служител на реда при Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Разследването се организира за ликвидиране на повече от едно лице, осъществено на 3 август в землището на с. Лозен, Столична община.

Момиче на 18 години и юноша на 27 са открити убити рано тази заран в софийското село Лозен. Телата са открити на разнообразни места. Едното – зад бензиностанция, а другото – до Автомагистрала „ Тракия “. Младата жена е била оповестена за търсене в петък.

До момента са осъществени оглед на местопрестъпление, претършуване и изземване, освидетелстване на разположение, разпитани са очевидци. Иззето е огнестрелно оръжие, за което се допуска, че с него са осъществени убийствата.

На базата на събраните доказателства и извършените оперативни мероприятия от Столична дирекция на вътрешните работи и Главна дирекция „ Национална полиция “ е арестувано лице от мъжки пол, на 34 години, от София, за което се допуска, че е причинител на закононарушението.

Предстои отчет на материалите по следствието на дежурен прокурор при Софийска градска прокуратура за преценка за привличане в качеството на обвинен и постановяване на мярка за процесуална насила – задържане до 72 часа.

Проверяват се всички версии. Криминалистите не изключват да става дума за любовен триъгълник или разпространяване на опиати.Водещата версия е любовен триъгълник. Тепърва обаче ще се обяснява, защото следствието е в самото начало.

Ако причинителят бъде приет за отговорен, може да получи наказване отнемане от независимост за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР