Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор Иван Гешев да

...
Софийска градска прокуратура предложи на главния прокурор Иван Гешев да
Коментари Харесай

Прокуратурата иска имунитета на депутат от ГЕРБ-СДС заради блудство

Софийска градска прокуратура предложи на основния прокурор Иван Гешев да изиска от Народното събрание да снеме имунитета на народен представител от ГЕРБ-СДС поради следствието за блудничество с дете, навършило 14 години.

SafeNews научи, че става въпрос за Даниел Александров, роден 1991 година от Дупница. Той е член на Сребърен медалист в категория до 82 кг на европейското състезание през 2020 година. Сред другите му триумфи са два бронозови медала от европейските шампионати през 2018 и 2019 година, както и бронзов орден от европейските игри в Баку през 2015 година. Александров взе участие и на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година където отпада на осминафиналите.[1][2]Комисия по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта в Народното събрание. Също по този начин е герой по класическа битка.

Според прокуратурата са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 година, в с. Бистрица, Александров посредством приложимост на мощ направил дейности, за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, навършило 14-годишна възраст.

Предстои основният прокурор да реши дали да изиска имунитета на народния представител и по-късно се чака решението на Народното събрание.

Етикети: прокуратура
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР