Софийска градска прокуратура е привлякла в качеството на обвиняем мъж

...
Софийска градска прокуратура е привлякла в качеството на обвиняем мъж
Коментари Харесай

Арест за рецидивист, нападнал и ограбил жена в София

Софийска градска прокуратура е привлякла в качеството на обвинен мъж за осъществен от него обир, в изискванията на рисков рецидив над стара жена, оповестиха от обвиняването.

Досъдебното произвеждане по случая е почнало, откакто е бил подаден сигнал в 03 районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи за обир в региона на ул. "Братя Миладинови " и ул. "Цар Симеон ". В хода на следствието е било изяснено, че към 19:15 часа на 4 декември, 61-годишната е била нападната от мъж, който със мощ и лишило дамската чанта със съдържащите се в нея мобилен телефон, ваучери за извършване на покупки на стойност 80 лева, диоптрични очила, ключове и сумата от петнадесет лв..

След извършено следствие, е открита самоличността на причинителя на действието - 24-годишен мъж, родом от Сандански.

Обвиняемият е престъпно проявен, осъждан за голям брой обири, като малолетен. Преди година и половина е изтърпял наказване „ отнемане от независимост “ - дейно по последното осъществено от него закононарушение.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор, той е арестуван за период до 72 часа. Софийска градска прокуратура е внесла в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения, като с определение на Софийски градски съд във връзка с причинителя, е била взета най - тежката мярка за неотклонение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР