Софиянци вече плащат сметката за 100 дни управление на Васил

...
Софиянци вече плащат сметката за 100 дни управление на Васил
Коментари Харесай

Софиянци вече плащат сметката за 100 дни управление на Терзиев. Тя е 9 млн. лева

Софиянци към този момент заплащат сметката за 100 дни ръководство на Васил Терзиев и тя е за 9 милиона лв.. Това написа в собствен коментар общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев.

SafeNews разгласява думите му без редакторска интервенция:

90 000 (деветдесет хиляди) лв. вреда дневно. Толкова ни коства кметът Терзиев дотук. Софиянци към този момент заплащат сметката за 100 дни ръководство на Васил Терзиев и тя е за 9 милиона лв..

Само за три месеца ръководство кметът на София съумя да изгуби и да задължи жителите да платят от джоба си общо над 9 милиона лв.

6 милиона лв. изгубени изцяло безплатни европейски средства, които просто трябваше да бъдат регистрирани по план за междублокови пространства до 31 декември. Екипът на Васил Терзиев не е обезпечил парите по плана в период и в този момент жителите би трябвало да платят тези 6 млн. лв. от джобовете си, съгласно импортирания от него план на бюджет за 2024 година.

 3 милиона лв. повишаване на ученическите карти за градски превоз от 1 февруари заплащат родителите на 64 000 възпитаници и студенти

Това са 64 000 месечни карти, които към този момент са по-скъпи – проблем, който преди един месец предложихме да решим, когато с сътрудниците ми от ГЕРБ-СДС бяхме подготвили отчет, с цел да покрием това повишаване от бюджета. Ни стон, ни вопъл от страна на Терзиев.

3 месеца кметът на София харчи парите на жителите изцяло непрозрачно и без да се регистрира обществено. Затова ние предложихме решение на общинския съвет, с което да задължим кмета да дава доклад за всяко заплащане над 5 000 лв. в края на месеца.

Хората чакаха смяна, само че за хубаво

А не на цената от 9 милиона лв. за 90-100 дни.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР