Софиянци трябва да знаят, че аз съм си същия –

...
Софиянци трябва да знаят, че аз съм си същия –
Коментари Харесай

Красимир Стойчев: Проблемите на София могат да се решат евтино и технологично

Софиянци би трябвало да знаят, че аз съм си същия – софтуерно надъхан, мисля софтуерно за проблемите на София, които могат да се решат на ниска цена и софтуерно. Участвам в кметските избори дружно с гражданската платформа „ Власт в хората “. Ние сме дружно за по-зелена София. Това съобщи претендент за кмет на София, повдигнат от „ Партия на Зелените “ Красимир Стойчев  Красимир Стойчев Красимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е приключил Италиански Колеж в в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Имам блестяща концепция за зелена Витоша - тя да премине напълно към Софийска община, а освен 10%, както е в този момент. Витоша ще има единствено един притежател в лицето на софиянци “, посочи той.

„ Друга моя концепция е в София да се създаде така наречен дигитален близнак на града. Представете си го като виртуално 3D табло на София. Това се прави към този момент в целия свят, единствено ние изоставаме. Когато се построи този модел – няма да има мърдане. Това ще е нов общоприет проект на града. Аз упорствам за мораториум върху новото строителство в югозападната част на града. Моделът на града е единствено с нов общоприет проект. В София има задоволително кадърни архитекти и орбанисти, които могат да създадат този проект “, разгласи Стойчев.

На въпрос за какво толкоз години столицата не се е трансформирала в тези направления, претендентът за кмет изясни по този начин: „ Всичко е въпрос на корупция, на големи ползи, пари. Когато един малък общинар се срещне с огромния бизнесмен натискът против него е доста огромен. Затова предлагам да се вкара блокчейн технология. Тогава ще виждаме кой какво решение е взел за града. Освен това всички ще схванат, че не би трябвало да одобряват неща, без да носят отговорност, не както стана с момчето, убито от ток “, акцентира Красимир Стойчев  Красимир Стойчев Красимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е приключил Италиански Колеж в.

„ Имам концепция по какъв начин да реша и казуса със опазването на здравето. Със основаването на софийска здравна каса. Тя ще отразява възрастовата и здравна конструкция на популацията в София. Ще обединя всички общински лечебни заведения и ДКЦ-та в един холдинг. Адски обикновено е, само че никой не го прави “, съобщи друго свое желание претендентът за градоначалник на столицата.

„ В София живеят хиляди пенсионери, които дават 4 милиарда лв. на града. Ние грижим ли се добре за тях? 90% от тях живеят в лични жилища, а ние ги вкарваме в мухлясали приюти. Това би трябвало да се промени “, счита той.

„ Най-големият проблем на София е „ Топлофикация-София “. Всички ние изискуем по 1000 лв. на „ Топлофикация-София “ “, приключи Красимир Стойчев  Красимир Стойчев Красимир Стойчев е роден в София.   Баща му, Стойчо Стойчев е приключил Италиански Колеж в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР