Софиянци ще дадат отговора дали е избираема или не, но

...
Софиянци ще дадат отговора дали е избираема или не, но
Коментари Харесай

Нинова иска да ѝ се разясни бил ли е Хекимян къртица на ГЕРБ

" Софиянци ще дадат отговора дали е избираема или не, само че досега тази кандидатура буди повече въпроси, в сравнение с отговори . Но да кажат имало ли е задкулисие, бил ли е къртица на Борисов в бТВ, подчинявал ли е новините на партийните цели на Борисов? ".

Такъв въпрос зададе по отношение на дълго чаканата и най-сетне оповестена - някогашният към този момент публицист Антон Хекимян, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

2/3 от новините в някогашната медия на Хекимян били срещу опозицията и БПС, счита тя.

" Друг е въпросът дали там някъде там в манастирските килии не са се договорили и разпределили страна - за мен София, за теб... Видяхте този модел на задкулисие, разумно е да попитаме дали този модел няма да се придвижи и към общините. Та да дава отговор Бойко ", остра бе тя.

Българска социалистическа партия желае още и във връзка с изгонването на тримата съветски свещеници от България. " Има много подозрения за това по какъв начин това се случи. Ако тези хора са били шпиони, те са без дипломатически статут, те трябваше да бъдат арестувани и съдени. Очевидно е, че нямат съществени доказателства ".
 В ГЕРБ смятали Хекимян за изострен и прекомерно сериозен публицист
В ГЕРБ смятали Хекимян за изострен и прекомерно сериозен публицист

Отново Борисов не разяснява, замести го Томислав Дончев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР