Софиянци са впечатлени от добрата работа на компанията, изградила магазина,

...
Софиянци са впечатлени от добрата работа на компанията, изградила магазина,
Коментари Харесай

Новото Фантастико – хит в мрежата

Софиянци са впечатлени от положителната работа на компанията, построила магазина, паветата и стълбището пред него

Над 100 значими обекта е направила компанията

Добрата работа на строителната компания “БС Конструкция ” трансформира новия магазин от веригата “Фантастико ” на бул. Г.М. Димитров в София в шлагер в обществените мрежи. Стотици столичани изрекоха задоволството си от качеството на положените павета пред комерсиалния обект. Изключително практични са и построените стълбище и рамки, които разрешават предвижването на хора с колички, разясняват във Facebook страницата на веригата.

Да наемат компанията да ремонтира и целия център на София, приканиха консуматори. “Магазинът е изработен изтънчено ”, “Уникален е, възторженостти, че е български ”, “Не магазин, а художествена изложба ”, “Изглежда ужасно ”, “Евала! Въпреки, че евала на в никакъв случай не върша! ”, “Стълбището също е измислено доста добре, по този начин майките с колички и инвалидите могат да се качат без стръмни рампи ” са част от отзивите за осъществяването на обекта.

Добрата работа по обекта не е изненада за никой в строителния отрасъл, защото компанията реализатор “БС Конструкция ” има над 23 година опит в бранша. Собствениците на компанията Йордан Каназирев, Костадин Калоянов и Николай Калоянов стоят зад стотици сполучливи обекти. Сред знаковите обекти на компанията, която потвърди, че българските строители могат да строят със международно качество, са всички обекти от веригата “Фантастико ”, ски зоната в Банско, 5-звездния хотел “Кемпински ” в най-хубавия ни зимен курорт, “Пирин голф и кънтри ” и други

Паветата пред магазина на “Фантастико ”, които провокираха възхищението на софиянци, са направени от компания “Техносим ”. Тя също е благосъстоятелност на Йордан Каназирев, Костадин Калоянов и Николай Калоянов.

Българската строителна компания е построила над 100 значими инфраструктурни, търговски, туристически, жилищни и логистични здания.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР