Софиянци са свикнали на какви ли не условия в градския

...
Софиянци са свикнали на какви ли не условия в градския
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Софиянци онемяха от изпълненията на чернокож мъж в метрото

Софиянци са привикнали на какви ли не условия в градския превоз. Чудатите истории не са една или две. Но това, което бе снимано на метроспирка „ Сердика “ несъмнено е едно от най-колоритните събития за отминаващата седмица.

Столичанка снима какво тъкмо се е случило и го качи във фейсбук групата „ Забелязано в София “. От фрагментите й се вижда негър мъж, който се раздава на макс под ритмите на кръшна музика.
„ Модерен балет, брей или хип-хоп – няма значение какъв е стилът му танцуване, значимото е, че се забавлява същински “ – в този жанр бяха множеството мнения под видеото.


Чернокожият мъж несъмнено се е трансформирал в огромна атракция за пътуващите със столичната железница, защото от фрагментите се вижда огромна група, натрупала се да му ръкопляска и да се радва на танците му.

Танцьорът приканва хората да се включат и те, само че за жалост единствено един храбрец го прави. Дали двамата са част от някой пърформърс по този начин и не излиза наяве. Ясно е единствено едно – те същински се забавляват.


За какво тъкмо приказваме може да видите във видеото ТУК !
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР