Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени

...
Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени
Коментари Харесай

Новата на Рачков по-старичка от Анита, но пък естествена и по-красива

Софиянката Камелия Андонова омайност сърцето на един от най-желаните ергени у нас - Димитър Рачков. Според околните им двамата към този момент са двойка.



Красивата 35-годишна мацка и водещият на " Като две капки вода " предишния уикенд са разменяли нежности, целувки и обятия в " Хасиенда бийч " в черноморското населено място Лозенец.

Камелия от няколко години прекарва летата там, а по специалност е сладкар. Миналата година кръшната кокона откри сладкарница в центъра на " Лозенец ", в която предлага лични захарни изкушения. Иначе има личен сладкарски завод в София.
 Камелия е хубавица Камелия е хубавица
Познанството на Димитър Рачков с Андонова обаче датира от предаването " Като две капки вода ", където хубавицата последния сезон се е занимавала със стайлинга.

Андонова е познато лице на феновете на Нова тв с присъединяване си в " Сладкото съревнование - Bake off ", което се излъчи през 2016 година Тогава тя е работила в банка.
 Двамата с Рачков са влюбени / фотография: Владо Василев Двамата с Рачков са влюбени / фотография: Владо Василев


През свободното си време знойната мацка тренира бокс и всяка заран прави кросове на морето.

" Най-сетне Митко си откри жена като за него - и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен ", радват се приятелите на чаровния водещ.
 
 Рачков СКОЧИ на Маги Халваджиян, плаши с овакантяване

 Плеймейтката Анита още страда за Рачков

Според тях комикът от дълго време не е бил толкоз ухилен и положителен. Шегувал се, че постоянно си е мечтал жена му да може да готви най-малко колкото майка му и да прави сладкиши, които обожава. Сега очевидно удари джакпота!
 Андонова впечатлила артиста и с готварски умения Андонова впечатлила артиста и с готварски умения


В " Хасиенда бийч " Димитър Рачков постоянно отсяда още от времето, когато бяха двойка с Мария Игнатова. То е едно от най-престижните по морето, като там се канят освен най-известните диджеи, само че и културтрегери - артисти показват книгите си, вършат се изложения и луди празненства.

За водещия ваканцията към този момент стартира и най-вероятно ще остане по българското Черноморие най-малко още седмица.

Единствените му задължения през лятото са идните изяви през август със " Забраненото шоу на Рачков ", които ще продължат до 12 септември, малко преди рождения му ден на 18 септември.

Попитан от " България Днес " дали си има нова другарка, Рачков сподели, че на този стадий няма да разяснява персоналния си живот. Както е известно, преди няколко месеца по избор на комика завърши връзката му с плеймейтката Анита Димитрова.

" Случват се такива неща, хората се събират и разделят, животът продължава ", сподели тогава пред вестника артистът.

Причината за раздялата сред двамата по този начин и не стана ясна, само че съгласно околните им с изключение на годините, които ги разделят, неналичието на предпочитание за развиване у Анита най-вече дразнило артиста. Несходството в характерите също оказало въздействие.

Според слуховете везната артистът и плеймейтката да се разделят се наклонила, откакто майката на Рачков му споделила, че не харесва " момичето му ", както Станка Рачкова наричала Анита. На Рачкова по никакъв начин не се нравели изкуствените хубавици и мечтаела синът й да си откри естествена, умна и грижовна жена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР