Софиянка се барикадира на гробища в колата си, ченгетата едвам

...
Софиянка се барикадира на гробища в колата си, ченгетата едвам
Коментари Харесай

Жена се барикадира на гробища в колата си

Софиянка се барикадира на гробища в колата си, ченгетата колкото да я изваждат. Нелепият екшън се разиграва по тъмна доба в Стрелча.

Около 23 часа ченгетата в Панагюрище получават сигнал за спряло возило вътре в гробищния парк. Незабавно към мястото се изстрелват органите на реда. Когато идват, виждат кокона да се върти към спрял " Мерцедес ". Почти стигат до нея, споделят й да си даде документите. В момента, в който дамата вижда служителите на реда, влиза в колата си и се заключва в нея.

Полицаите се виждат в знамение. Отново споделят на дамата да си даде персоналната карта и да излезе от колата, само че дамата изрично отхвърля. Докато умуват по какъв начин да изкарат дамата, ченгетата вършат инспекция на колата и най-малко схващат чия е. Оказва се 36-годишна столичанка. След няколкочасови договаряния и молби от страна на органите на реда дамата най-сетне излиза от немското возило и се предава. За нейно удивление осъмва в ареста и е погната за разстройване на полицейска инспекция, предава " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР