Софиянец се оплака за две спукани гуми наведнъж в дупка

...
Софиянец се оплака за две спукани гуми наведнъж в дупка
Коментари Харесай

Софиянец спука две гуми наведнъж в необезопасена дупка

Софиянец се оплака за две спукани гуми едновременно в дупка в София. Николай Иванов " изтеглил късата съчка " на ул. " Илия Бешков " в столичния регион " Искър ". Причината - фалшив кърпеж на дупки по време на дъжд.

" Карах постепенно след рейс, който се разминаваше с различен подобен. Не видях дупката, нямаше по какъв начин да я видя. Нямаше сигнализация, мястото не беше обезопасено. Чух мощен гръм. Двете ми гуми са тотал вреда ", сподели Николай Иванов пред Нова телевизия.

" Имам застраховка, ще получа обезщетение от застрахователя. Но какво се случва в действителност? Застрахователят ще търси парите от Столична община, само че това са моите и вашите пари ", разяснява още той.

" Това е безусловно безумство от страна на фирмата-изпълнител. Многократно съм се разправял с тях и за други улици за обозначаването на тези дупки. Сега поради дъжда няма по какъв начин да се асфалтира. Разпоредил съм за тяхна сметка да сложат краткотраен асфалт, с цел да може хората да не си пукат гумите ", съобщи кметът на регион " Искър " Ивайло Цеков.

" Незабавно дупката ще бъде обезопасена. Извикали сме отговорника за това на регион " Искър ", безапелационен бе и зам.-кметът Любен Тончев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР