Софиянец отвлякъл и изнасилил три проститутки 43-годишен мъж от София

...
Софиянец отвлякъл и изнасилил три проститутки 43-годишен мъж от София
Коментари Харесай

Софиянец отвлякъл и изнасилил три проститутки

Софиянец отвлякъл и изнасилил три проститутки 43-годишен мъж от София е отвлякъл, изнасилил, ограбил и малтретирал три проститутки от региона на Слънчев бряг. За това заяви шефът на Апелативна прокуратура в Бургас Любомир Петров. Насилникът направил трите закононарушения в края на юли и началото на август.
 
Пострадалите дами са 22, 24 и 25 години. Те признали в полицията, че се прехранват с проституция. И трите отвличания станали по пътя Слънчев бряг - Обзор в региона на " Ханска Шатра ", прочут с висока централизация на практикуващи най-древния поминък, посочи прокурор Петров.

 
" В първите два случая е имало и втори причинител, който е развой на определяне. След пердах и закани са качени принудително в автомобил, закарани в гориста околност, където са осъществени изнасилвания по отношение на двете потърпевши, както и обир на парите и златните им украшения ", уточни прокурорът.
 
Третият случай е подобен. Жертвата още веднъж е била заплашвана и пребита, само че при вкарването в колата ръцете и краката й били вързани със свински опашки. " Там причинителят е един във връзка с изнасилванията - Николай Паскалев. Отведена е първо в гориста околност, където е изнасилвана, а по-късно и в къща в село Приселци, където също е изнасилвана и държана до другия ден сутринта. Освободена е с маска на главата, отведена е до село Старо Оряхово ", описа прокурор Любомир Петров.

 
Проведени са нужните процесуално-следствени дейности. Извършителят Николай Паскалев от София е разпознат от потърпевшите. " От дома в Приселци са конфискувани голям брой движимости, относими към предмета на следствие по делото. Тоест можем да приказваме за доста сериозна степен на доказване на обвиняванията към това лице. Говорим за общо 11 тежки умишлени закононарушения - три отвличания, три незаконни лишавания от независимост, три изнасилвания и два грабежа. Вероятно ще има и още три обвинявания за блудствени дейности ", уточни апелативният прокурор.-->
 
Паскалев е арестуван за 72 часа, следва през днешния ден да му бъде поискана мярка за неотклонение „ непрекъснат арест “, разгласи ръководителят на Окръжна прокуратура Георги Чинев: " Престъпления, осъществени с извънреден цинизъм, граничещ с нечовешкото. След действията техните персонални карти са били снимани. Те са били заплашвани, че в случай че проговорят, ще претърпят, меко казано, неподходящи последствия върху семе би ".

 
Сумарно наказванията по другите обвинявания могат да доведат до ефикасна присъда от 15 години отнемане от независимост.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР