Софиянец на 48 години ще бъде изправен пред Районния съд

...
Софиянец на 48 години ще бъде изправен пред Районния съд
Коментари Харесай

Емануела пак отива на съд

Софиянец на 48 години ще бъде изправен пред Районния съд в Разлог поради редовно следене на поп-фолк певицата Емануела. Обвиняемият Алекс е арестуван в Банско, откакто си разрешил да насочи към Емануела закани за живота й след няколкомесечно редовно следене. С дейностите си той е възбудил състоятелен боязън у нея за живота и здравето й, открило следствието. Делото е планувано за края на този месец.

До покачване на обвиняване против мъжа се стигнало, откакто при присъединяване на певицата в Банско през декември 2019 година той я причакал до колата й и я заплашил с ликвидиране, в случай че не приказва с него. Личната защита на певицата и тази в заведението съумели да изведат на безвредно място певицата, като не разрешили преследвачът й да й навреди.



Тормозът над Емануела почнал месец преди този момент. Алекс постоянно ходил на местата, където тя имало участия. След това преследвачът правил опити за контакт с нея. Той е следял очевидно при пътуванията й. Поведението му почнало да става заплашително. Това траяло в разнообразни градове, в това число и в чужбина, до задържането му през декември, написа „ България Днес”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР